lego1.jpg
  • Je talent vinden en er werk van maken!

• Wie zijn we

Ik heb talent en ik maak er werk van! Op het Theda Mansholt College kan je vmbo onderwijs volgen op basis-, kader-, en theoretisch niveau.

• Activiteiten & internationalisering

Leren doe je niet alleen op school. Daarom organiseren wij verschillende excursies onder andere naar het Groninger museum, naar Body World in Amsterdam of naar Duitsland.

• Stages

In het derde leerjaar volgen de vmbo-leerlingen een beroeps oriënterende stage. De leerlingen in de bbl/kbl hebben een twee- à drieweekse stage en de leerlingen in de tl gaan één week op stage.

• Ondersteuning

Op het Theda Mansholt College krijg je alle aandacht die jij nodig hebt. Door een duidelijke taakverdeling kunnen we de juiste begeleiding bieden, zodat we samen goede resultaten en een plezierige schooltijd organiseren.

• Praktische zaken

Hier vind je informatie over de lestijden, de schoolkosten en andere downloads vol met praktische informatie over het Theda Mansholt College.