TM 0228 Small

Schoolboeken

De school ontvangt van de overheid een vergoeding voor de aanschaf van leer- en werkboeken. Deze worden dus, met uitzondering van leermiddelen als woordenboeken en een atlas, gratis beschikbaar gesteld. De ouder(s)/verzorger(s) dienen de boeken voor hun kind(eren) zelf te bestellen bij leverancier Iddink, te raadplegen via www.iddink.nl.
Dit bedrijf zorgt voor een eenvoudige digitale bestelmogelijkheid. Elk schooljaar ontvangen alle leerlingen schriftelijk een schoolcode waarmee de boeken via de website van Iddink besteld kunnen worden. De boeken worden thuis afgeleverd.

De schoolboeken worden minimaal vier jaar gebruikt en moeten daarom van een deugdelijk kaft worden voorzien. Kosten die het gevolg zijn van onzorgvuldig gebruik, zullen bij de ouder(s)/verzorger(s) in rekening worden gebracht.

De klantenservice van Iddink is telefonisch bereikbaar op werkdagen vanaf 08.00 uur via (0318) 648 761